Glasfolie specialist Zuid-Holland

2000x650_Glasfolie_Suncontrol_11052019_1_PhileasvanUrk

Glasfolie specialist Zuid-Holland

Dé specialist in het oplossen van problemen met glas

Bij Glasfolie specialist Zuid-Holland bent u aan het juiste adres voor het oplossen van problemen met glas. Wij bieden de nieuwste soorten glasfolie die nog lichter zijn en meer rendement opleveren. Onze glasfolie is TNO getest en biedt maar liefst 84% warmtewering!

Glasfolie ook voor UV wering en veiligheid

Glasfolie is niet alleen geschikt voor warmte- en zonwering. Er zijn diverse problemen die opgelost kunnen worden met behulp van glasfolie. Denk aan:

Bij Glasfolie Suncontrol werken we met eigen installateurs voor zowel bedrijven en instellingen als particulieren door de gehele Benelux. Wij leveren onze materialen altijd inclusief montage. Heeft u enkel materiaal of tools nodig, dan kunt u dit ook bij ons aangeven.

Bekijk ons werk!

In onze Social Wall en Fotogalerie kunt u een impressie van ons werk bekijken. Voor referenties in uw regio klik hier.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons bereiken via onze online aanvraag formulieren. Wij zullen vervolgens direct contact met u opnemen. Voor snel en meer persoonlijk advies kunt u ons ook altijd bellen op +31(0)299 460445 of mail naar glasfolie@suncontrol.nl.

 

 

installeren

IMG_2780

 


 

Sticker doos demofilm

Academy_13-02-2019

 

Glasfolie Suncontrol Academy

Glasfolie specialist Zuid-Holland is niet alleen leverancier. Sinds 1995 is er een volledig eigen crew voor installatie-trainingen en uitvoering bij Glasfolie Suncontrol beschikbaar. Jarenlange ervaring in zowel de Gebouwen als de Automotive Glasfolie industrie heeft er toe geleid dat er een geweldige theoretische kennis en praktijkervaring aanwezig is.

De trainingen bevatten niet alleen een theoretisch verhaal, maar zijn ook praktijkgericht. 

Wij willen de cursisten graag technische en praktijkkennis op laten doen en alle handelingen laten ondervinden. De trainingen van Glasfolie Suncontrol staan inmiddels bekend om hun doeltreffendheid en efficiëntie.

Dankzij de combinatie tussen theorie en praktijk, sluiten cursisten bij ons de dag af met veel vakkennis op ieder gebied en vanaf dan de juiste adviezen kan geven aan zijn klanten. 

Meer informatie over de Glasfolie Suncontrol Academy?

Klik hier


ZONWERENDE GLASFOLIE – “…AND THE SUNLIGHT HURTS MY EYES…

“When I wake up in the morning, Love And the sunlight hurts my eyes..” ..
Lees meer

GLASFOLIE SUNCONTROL AMBASSADEUR SIGN+ AWARDS 2022

Heb jij al een mooi project aangeleverd? Projecten vanaf 1 juli 2020 mogen meedoen! 4 oktober 2022 worden de Sign+ Awards 2022 uitgereikt in Musis Arnhem. Glasfolie Suncontrol is wederom trots ambassadeur.
Lees meer

ZONWERENDE SKYLIGHT GLASFOLIE ZORGT VOOR EEN VEEL BETER BINNENKLIMAAT.

In veel productieruimten is het met hogere temperaturen bijna niet werkbaar. Veel te hoge temperaturen onder de lichtstraten zorgt in sommige gevallen zelfs voor productieverlies! zorgt een voor een veel beter binnenklimaat. Na installatie van onze folie scheelt het soms wel 12 graden!
Lees meer

DIGI BLOCK GLASFOLIE

Speciaal voor ruimten waar beeldschermen met gevoelige informatie niet gezien mogen worden ontwikkelde @glasfoliesuncontrol een transparante film welke de beeldschermen volledig “blokkeert” Mooie transparante binnenwanden en toch maximale privacy! ✨
Lees meer

8 JUNI 2022 GLASFOLIE ACADEMY

  8 juni 2022 hebben wij onze volgende Glasfolie training! We hebben nog enkele plekken vrij. Schrijf je nu in! https://www.suncontrol.nl/glasfolie-academie/
Lees meer

HET MOOIE, WARME WEER KOMT ER AAN. ZONWERENDE GLASFOLIE SCHEELT VELE, VELE GRADEN.

☀️ Het mooie, warme weer komt er aan! ☀️   Onze professionele installateurs zijn door heel het land druk met de installatie van Zonwerende Glasfolie.   Is het bij u ook snel te warm? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
Lees meer

TEMPERATUUR REDUCTIE MET ZONWERENDE GLASFOLIE

Wist u dat bij veel projecten wel 6 tot 8 graden temperatuur reductie realiseert? Onze collega’s adviseren u graag over de mogelijkheden!
Lees meer

BEZOEK ONS OP DE SIGN&PRINT EXPO 22-23-24 MAART 2022

Bezoek Glasfolie Suncontrol op de Sign & Print Expo op 22, 23 of 24 maart 2022🗓 Stand: H140 Uiteraard kunt u ook deze beurs weer een gratis “Glasfolie IJsje” van Multi IJs bij ons komen halen🍦😋 Registreren kan via deze link!
Lees meer

De ideale zon- en warmte werende oplossing nu de lente is begonnen!

Het is lente! ☀️😎 Zonwerende Glasfolie is de ideale Zon- en Warmtewerende oplossing voor elke woning en werkomgeving. ✅ TNO getest tot maar liefst 84% warmtewering ✅ Geen scherp zonlicht meer in de beeldschermen ✅ Snelle professionele uitvoering Wilt u snel voorbereid zijn op het mooie, warme weer? Vraag onze adviseurs dan nu om een […]
Lees meer

ZONOVERGOTEN WEEK; BENT U AL KLAAR VOOR HET MOOIE WEER?

Bent u al klaar voor het mooie warme weer?☀️ Onze adviseurs helpen u graag verder nu het zonnetje al vaker op de ramen en glas begin te schijnen. Neem contact op voor al uw vragen over glasfolie, zon- en warmte wering, uv-licht en energiebesparing!  
Lees meer