Raamfolie zonwerend

UNIEKE RAAMFOLIE ZONWEREND DIE MAXIMAAL EFFECT SORTEERT

Raamfolie zonwerend is goed voor uw leef- of werkklimaat, voor uw interieur én voor uw portemonnee. Glasfolie Suncontrol verrast u met een gevarieerd aanbod zonwerende glasfolie, dat naadloos is afgestemd op uw specifieke behoefte en uw unieke gebouw. De glasfolie zonwerend houdt de meeste warmte tegen, voorkomt schittering op uw beeldscherm, verhindert dat uw tapijt, meubels en wanden verkleuren en geeft u veel privacy. Bovendien bespaart u met raamfolie zonwerend op uw energiekosten, aangezien de airconditioning of het klimaatcontrolesysteem minder hard hoeft te draaien. U kunt kiezen voor zonwerende glasfolie binnenkwaliteit of buitenkwaliteit, in een gewenste kleur glasfilm, dat geschikt is voor elke type glas. Vraag meer informatie aan of vul het online offerteformulier in voor raamfolie zonwerend, die maximaal effect sorteert.

Offerte aanvragen

Hoogwaardige kwaliteit zonwerende raamfolie

De hoogwaardige raamfolie zonwerend is door Glasfolie Suncontrol speciaal ontwikkeld en bestaat uit transparante polyesterlaagjes, met daartussen een laag reflecterende metaaldeeltjes. Bij het maken van de zonwerende glasfolie wordt de innovatieve sputtercoattechniek gebruikt. De opbouw in lagen van edelmetaallegeringen zorgt voor sterk verbeterde bouwfysische eigenschappen. De zonwerende raamfolie is krasvast en beter bestand tegen slijtage, corrosiebestendig en er treedt geen verkleuring op. De folie heeft een gegarandeerde kleuruniformiteit, een grotere helderheid en leidt tot minder hinderlijke spiegeling voor uw buren.

Raamfolie zonwerend

Geniet van de vele voordelen van raamfolie zonwerend

De raamfolie zonwerend werkt naar twee kanten. Enerzijds is de folie warmtewerend dankzij de reflectie van het zonlicht aan de buitenkant. Anderzijds is er door absorptie van de zonne-energie sprake van een zeer aangenaam binnenklimaat. U geniet van de vele voordelen van deze glasfolie.

– Licht- en warmtewerend en geen hinderlijke schitteringen op uw beeldscherm

– Geen verkleuring van uw interieur, aangezien de UV-straling van het zonlicht wordt gefilterd

– Glasfolie versterkt het glas, zorgt bij breuk voor scherfbinding en heeft een brandvertragende werking

– Meer privacy; de glasfilm belemmert de inkijk in het gebouw

– Minder energiekosten, daar het klimaatcontrolesysteem of airconditioning minder hard hoeft te werken

– Eenvoudig aan te brengen en even eenvoudig schoon te houden als conventioneel glas

– Lange levensduur en voordeliger dan klassieke zonwering      

Met raamfolie zonwerend verbetert u het comfort op uw woon- of werkplek. Neem een kijkje in onze webshop. U kunt online meer informatie aanvragen of een vrijblijvend verzoek om een offerte voor raamfolie zonwerend doen. Bellen (+31(0) 299 460 445) of e-mailen met uw vragen kan natuurlijk ook.