Raamfolie

VEELZIJDIGE GLASFOLIE VOOR ELK GEBOUW EN ELKE FUNCTIE

Raamfolie is een flinterdunne folie voor veelzijdig gebruik. Glasfolie Suncontrol heeft folie voor elk gebouw en elke functie. Van zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie of privacy raamolie tot UV-werende folie, decoratieve folie of energiebesparende folie. Raamfolie laten aanbrengen is een praktische, stijlvolle en voordelige keuze ten opzichte van alternatieve zonwering. Het is eenvoudig aan te brengen, heeft geen mechanische delen en vraagt nauwelijks onderhoud. U vindt in ons brede assortiment innovatieve glasfolie voor aan de binnenkant of buitenzijde van het raam. Doe inspiratie op bij onze fotogalerie en vraag informatie aan over glasfolie laten plaatsen op maat. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Glasfolie laten plaatsen voor zonwering, privacy, veiligheid, isolatie of decoratie

Zonwerende glasfolie is een uitstekende keuze als u last van de zon heeft, er te veel licht binnenkomt, het te warm in de ruimte wordt of uw interieur begint te verkleuren. Met privacy glasfolie heeft u geen inkijk meer in uw woning, kantoor of bedrijfsruimte. U onttrekt hiermee ook een rommelig interieur aan het oog. Veiligheidsglasfolie voor privacy met een safety-film voorkomt dat het glas minder snel breekt of versplintert. Dat komt van pas als u wordt geconfronteerd met inbrekers, vandalisme of een explosie. Er vliegen dan geen scherven in het rond. Suncontrol heeft speciaal ontwikkelde UV-werende glasfolie, dat ervoor zorgt dat meubels en tapijten niet verkleuren of werknemers last krijgen van zonneallergie. Als u uw pand wilt decoreren met uw bedrijfslogo, een foto, afbeelding of eigen ontwerp, is er design raamfolie beschikbaar. Met onze unieke energiebesparende HR-folie verandert enkel glas in dubbel gas en dubbel glas in HR-glas. U vermindert met deze isolerende  en warmtewerende folie (zomer) en warmte-reflecterende (winter) folie uw energielasten.

Raamfolie

Raamfolie in de vorm van glasfoliescreens

Er is glasfolie voor werkelijk elke situatie. Anti-graffiti glasfolie als slimme vandalismebescherming, ontspiegelde glasfolie voor helder zicht en anti-condens folie, zodat uw ramen of spiegels niet meer beslaan. U ontdekt zonwerende raamfolie voor speciale ramen, zoals lichtstraten, skylights en lichtkappen, ideaal voor gebruikers van kantoren, ziekenhuizen en openbare gebouwen. Voor uw autoramen is er automotive glasfolie, voor schepen en controlekamers is er tevens unieke zonwering. Is lichtdosering heel belangrijk voor u en wilt u nooit meer hinderlijke schittering? Kies dan voor SolarScreen daglichtfilters in de vorm van rolgordijnen en lamellen.       

Glasfolie Suncontrol heeft voor elk doeleinde de juiste raamfolie. Bel (+31(0) 299 460 445) of e-mail (glasfolie@suncontrol.nl) voor meer informatie of voor het laten aanbrengen van raamfolie. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor raamfolie op maat.