Veiligheidsfolie

VEILIGHEIDSFOLIE VOORKOMT PROBLEMEN MET DOORVALLEN, INBRAAK EN VANDALISME

Glas geeft een gebouw een open en lichte uitstraling, maar er kleven ook nadelen aan. Denk aan het risico op doorvallen, vandalisme en inbraak. Deze problemen kunnen snel en eenvoudig met veiligheidsfolie worden opgelost. Glasfolie Suncontrol bedient u op maat met een breed assortiment veiligheidsglasfolie, dat geschikt is voor elk type enkelglas en dubbelglas, getint of HR-glas of alle soorten glas. De speciale folie zorgt ervoor dat bij glasbreuk de scherven niet in het rond vliegen. De dikkere soort veiligheidsfolie werpt een drempel op voor inbrekers en vandalen. De hoogste kwaliteit veiligheidsfolies beschermen zelfs tegen explosies. Veiligheidsfolie wordt veelvuldig toegepast in kantoren, scholen, ziekenhuizen, zorginstellingen, kinderdagverblijven, winkels, overheidsgebouwen en industriële complexen. Kijk rustig rond in onze webshop of neem contact op voor uw vragen of vrijblijvende offerteverzoek.

Offerte aanvragen

Krachtige hightech folie met eigenschappen veiligheidsglas

Glasfolie Suncontrol – al ruim 25 jaar dé specialist in glasfolie-oplossingen voor bedrijven en particulieren – heeft een krachtige hightech folie ontwikkeld met de eigenschappen van veiligheidsglas. Safety-film genaamd. Deze veiligheidsfolie bestaat uit een taaie polyesterfilm, voorzien van een zeer sterke lijmlaag. Het zorgt voor sterker glas, dat bij druk of breuk minder snel doorbreekt of versplintert. De folie heeft daarnaast een brandvertragende werking. Het hoogwaardige polyester in de glasfilm heeft een grotere helderheid. De kleur van de safety-film is gelijk aan de kleur van uw glas. Het verkleurt niet en de lichtechtheid is onovertroffen. De veiligheidsfolie is bovendien corrosiebestendig, krasvast en beter bestand tegen slijtage.

Veiligheidsfolie

Veiligheidsfolie met zonwering of anti-inkijk

De safety-film in de veiligheidsglasfolie heeft nog veel meer voordelen. Zo wordt de UV-straling uit het zonlicht gefilterd, zodat uw interieur niet verkleurt. Het maakt deze folie zeer geschikt voor etalages. U kunt kiezen voor veiligheidsfolie met zonwerende kwaliteiten voor een hoger woon- of werkcomfort of voor een combinatie met privacy glasfolie. U voorkomt hiermee nieuwsgierige blikken naar binnen, terwijl u gewoon naar buiten kunt kijken. Er is veiligheidsglasfolie in verschillende kleuren, van grijs, zilver of mat tot transparant of zilver spiegelend. Elk type veiligheidsfolie heeft een specifiek percentage absorptie, reflectie, transmissie, UV-transmissie en zontoetreding, voor bescherming op maat.

Glasfolie Suncontrol geeft tot 10 jaar garantie op delamineren (loslaten) en demetaliseren (verkleuren) van de aan de binnenzijde van de ramen aangebrachte veiligheidsfolie. Bel (+31(0) 299 460 445) of mail (glasfolie@suncontrol.nl) ons voor uw vragen. Of vraag online meer informatie of een vrijblijvende offerte aan. Wij reageren snel.