Zonwerende folie

ZONWERENDE FOLIE: DE IDEALE OPLOSSING VOOR EEN GEZONDE WERKOMGEVING

Ramen brengen daglicht binnen en zorgen voor een aangenaam werkklimaat en een open karakter. De directe zoninval in een kantoorgebouw, winkel, hotel, restaurant, ziekenhuis, school of werkruimte thuis heeft een negatieve invloed op de werkomstandigheden en het binnenklimaat. Het zonlicht veroorzaakt schitteringen in het pand, schijnt op beeldschermen en stuwt de binnentemperatuur omhoog. Zonwerende folie op de ramen biedt een passende oplossing voor deze problemen. Glasfolie Suncontrol heeft een breed aanbod zonwerende folie, waarmee enerzijds de blik op de buitenwereld in stand blijft en anderzijds een groot deel van het licht, de zonnewarmte en de UV-straling wordt geweerd. Neem contact op met uw vragen of vraag direct online een vrijblijvende offerte aan.

offerte aanvragen

De vele voordelen van zonwerende glasfolie

Glasfolie Suncontrol is al meer dan 25 jaar dé specialist in folieoplossingen voor glas bij bedrijven en particulieren. De speciaal ontwikkelde glasfilm bestaat uit transparante polyesterlaagjes, met daartussen een reflecterende laag metaaldeeltjes. Het zonwerende glasfolie weerkaatst het zonlicht aan de buitenzijde, werkt warmtewerend en voorkomt hinderlijke schitteringen in het gebouw én bij de buren. Door de absorptie van het zonlicht blijft het binnenklimaat zeer aangenaam. De gebruikte innovatieve sputtercoattechniek zorgt ervoor, dat het zonwerende folie krasvast, beter bestand tegen slijtage en corrosiebestendig is.

zonwerende folie

De zonwerende folie van Glasfolie Suncontrol heeft nog meer voordelen:

– Geen verkleuring van uw interieur, aangezien de UV-straling van het zonlicht wordt gefilterd

– Gegarandeerde kleuruniformiteit en een grotere helderheid

– Glasfolie versterkt het glas, zorgt bij breuk voor scherfbinding en heeft een brandvertragende werking

– Meer privacy; de glasfilm belemmert de inkijk in het gebouw

– Minder energiekosten, daar het klimaatcontrolesysteem of airconditioning minder hard hoeft te werken

Zonwerende folie voor elk type gebouw

Geen gebouw is hetzelfde. Glasfolie Suncontrol heeft een serie glasfilms met verschillende zonwerende eigenschappen ontwikkeld. Er is zonwerende glasfolie voor uw specifieke situatie, om een optimaal effect te sorteren. Voor elk soort glas, met een unieke reflectie, absorptie, transmissie, zontoetredingsfactor en kleur. De zonwerende glasfolie wordt normaliter aan de binnenzijde van het raam aangebracht en kan meestal ook op dubbele beglazing worden gebruikt. Er zijn speciale zonwerende folies voor aan de buitenzijde van de ramen. U krijgt een goede indruk bij onze fotogalerie.

Bent u geïnteresseerd in zonwerende folie? Bel ons op (+31(0) 299 460 445), stuur een e-mail (glasfolie@suncontrol.nl) of vraag online informatie of een vrijblijvende offerte aan. Wij reageren snel.