Zonwerende raamfolie

ZONWERENDE RAAMFOLIE OP MAAT, VOOR ELK TYPE GLAS EN GEBOUW

Bent u op zoek naar zonwerende raamfolie om hinderlijke schittering, verblinding van beeldschermen, overmatige hitte, UV-straling en verkleuring van uw interieur tegen te gaan? Glasfolie Suncontrol bedient u op maat met zonwerende glasfolie, die zonnewarmte, licht en ultraviolette straling weert maar het uitzicht naar buiten in stand houdt. U vindt hoogwaardige zonwerende raamfolie voor aan de binnenzijde of de buitenzijde van de ramen, in vele kleuren filmsoorten. Van zilver of brons tot grijs of transparant, in lichte of donkere tinten. De zonwerende folie is geschikt voor elk type glas. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een vrijblijvende offerte op.

Contact offerte aanvragen

Zonwerende glasfolie biedt vele voordelen

Zonwerende raamfolie is gebruiksvriendelijk, eenvoudig aan te brengen en onderhoudsarm. De door Glasfolie Suncontrol ontwikkelde glasfilm wordt gevormd door transparante polyesterlaagjes, waartussen zich een reflecterende laag metaaldeeltjes bevindt. Door reflectie van het zonlicht aan de buitenzijde werkt de zonwerende raamfolie enerzijds warmtewerend en anderzijds blijft het binnenklimaat door absorptie van de zonne-energie heel aangenaam. Het vermindert hinderlijke schitteringen en spiegeling bij de buren. De folie heeft een lange levensduur en verbetert nadrukkelijk het comfort op de werkplek. De zonwerende glasfolie is voordeliger dan andere, conventionele zonwering. U bespaart hiermee op uw energiekosten, omdat het klimaatcontrolesysteem of de airconditioning minder uren hoeft te draaien om de ruimtes in het gebouw te koelen.

Zonwerende raamfolie

Zonwerende raamfolie naar wens en behoefte

De zonwerende raamfolie is vervaardigd met innovatieve sputtercoattechniek, die gebruikmaakt van een opbouw in lagen van edelmetaallegeringen. De bouwfysische eigenschappen van de glasfolie zijn hierdoor sterk verbeterd. U bent verzekerd van kleuruniformiteit en een grotere helderheid en bovendien is de glasfilm corrosiebestendig, krasvast en beter bestand tegen slijtage. De speciale, zonwerende raamfolie versterkt uw glazen raam, zorgt bij eventuele glasbreuk voor scherfbinding en het materiaal heeft een sterk brandvertragende werking. De raamfolie met zonwerende werking kan in vele gebouwen worden toegepast. Van woningen, winkels, kantoren en bedrijfshallen tot scholen, hotels, restaurants, musea, ziekenhuizen, zorginstellingen en overheidsgebouwen.

U ziet bij elk soort zonwerende raamfolie in onze webshop het percentage absorptie, reflectie, transmissie, UV-transmissie en zontoetreding, voor glasfolie naar wens en behoefte. Laat u inspireren door de online fotogalerie en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Heeft u vragen? Bel ons op (+31(0) 299 460 445), stuur een e-mail (glasfolie@suncontrol.nl) of vraag informatie over onze zonwerende raamfolie aan via het online formulier. U krijgt zo snel mogelijk antwoord.