Betaalmogelijkheden

U kunt betalen via de volgende betaalmogelijkheden:
– iDeal
– Sepa
– Paypal
– AfterPay
– Visa
– Mastercard
– Discover
– American Express

Wat voor garantie zit er op Glasfolie?

Voor de meeste projekten geven wij een garantie van maar liefst 7 tot 10 jaar op het demetalliseren en het delamineren van de Glasfolie. Dit betekent dat het materiaal zonder te verkleuren “demetalliseren” en zonder los te laten “delamineren” op het glas blijft zitten. U begrijpt dat de technische levensduur nog veel langer is.

Komen er luchtbellen en blazen onder de Glasfolie?

Wij kunnen u geruststellen, de Glasfolie wordt door onze professionele installateurs aangebracht. Deze medewerkers zijn bij ons in vaste dienst en doen niets anders dan folie verwerken. De Glasfolie wordt dan ook “onzichtbaar” aanbracht. Wij hanteren hiervoor internationale normen. Wij zeggen wel eens “iemand die het niet weet ziet niet dat er iets op het glas zit”. De Glasfolie is een optisch laminaat. Het is een eenheid met het glas geworden. Ook later kunnen er geen luchtbellen onder de folie komen.

Is breuk van mijn glas mogelijk?

Ja, breuk is altijd mogelijk. Wij kunnen niet voorkomen als er een steen door de ramen gegooid wordt. Alhoewel de veiligheidsfolie in ieder geval erger voorkomt. Waar u op duidt is waarschijnlijk de zgn. “thermische breuk”. Door extra of plaatselijke warmte in het glas kunnen de ramen stuk gaan. Het antwoord is duidelijk: De specialisten van Glasfolie Suncontrol weten exact aan de hand van de door u aangegeven informatie welke soort folie op welk glas kan. De kans op breuk door de Glasfolie is dan ook eigenlijk niet aanwezig. Wij willen geen risico’s nemen en hebben bovendien nog de beschikking over computer- simulaties.

Ik wil graag een proefraam, kan dat?

Ja, natuurlijk één raam kan altijd. Er zijn wel enkele opmerkingen van onze zijde; 1. De kosten om een enkel raam uit te voeren zijn bijzonder hoog. 2. Aan de hand van een enkel raam kunt u zeer, zeer moeilijk de kwaliteiten van de Glasfolie beoordelen. Simpel omdat er op de andere ramen geen folie zit. Wij hebben een uitgebreide referentielijst. Hier verwijzen wij u graag naar, of geven u een referentie afgestemd op uw situatie. Er kunnen uitzonderingen zijn, maar die geven wij u dan natuurlijk graag aan.

Levert u ook rechtstreeks aan particulieren?

Vanzelfsprekend zijn wij ook particulieren graag van dienst!

Kan de Glasfolie weer verwijderd worden?

Ja, Glasfolie kan altijd verwijderd worden. Niet al te gemakkelijk natuurlijk. Maar het kan. Zonder dat er resten achterblijven of het glas beschadigd wordt.