Nieuws

GLASFOLIE IS EEN ZEER BETAALBAAR PRODUCT

Glasfolie; dé oplossing tegen de warmte en licht. Tot 84% van de warmte buiten houden scheelt vele, vele graden! Glasfolie is een zeer betaalbaar product.

Privacy_Zonwering_26-11-2019

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan → https://suncontrol.nl/contact/offerte-formulier/

Wanneer u nu al meer wilt weten over Glasfolie bel ons dan op 0299 – 460 445.

#glasfolie #suncontrol #zonwering #zonwering #warmtewering

ANTI CONDENS GLASFOLIE BIJ AFC AJAX

Anti Condens_26-03-2020

Door condensvorming op de ramen konden de bezoekers van AFC Ajax op de Toekomst de wedstrijden niet altijd helemaal goed bekijken. Na een succesvolle test zijn nu alle ramen voorzien van Anti Condens Glasfolie. Hopelijk kunnen de bezoekers snel weer genieten van een mooi potje voetbal!

LAST VAN DE ZON OP UW (TIJDELIJKE) WERKPLEK?

Last van de zon op uw (tijdelijke) werkplek?

ZonweringD_23-03-2020

Veel mensen ervaren momenteel op hun tijdelijke of reeds bestaande werkplek veel hinder van de zon.

Bedrijven en particulieren benaderen ons om hun werkplekken en/of woonhuizen te voorzien van Zonwerende Glasfolie. Denk aan (tijdelijke) thuis werkplekken, kantoor gebouwen, productieruimten, scholen, sportaccommodaties of woonhuizen.

Juist nu met de scherpe zon is het probleem al groot en ook het warme weer is in aantocht. Wij zijn jullie uiteraard graag van dienst! Onze installateurs werken hard om elke klus, uiteraard onder alle strenge maatregelen, af te ronden.

Onze Zonwerende Glasfolie filtert maar liefst 84% van de warmte en tot maximaal 97% van het felle scherpe zonlicht. (TNO Getest)

Glasfolie is er natuurlijk niet alleen voor Warmte- en Zonwering, maar bijvoorbeeld ook voor Energiebesparing, Veiligheid, UV wering en tegen de Inkijk. Kortom, wij lossen elk probleem met glas graag voor u op.

Vraag onze adviseurs om meer informatie en een snelle offerte!

Offerte formulier

#zonwering #glasfolie #warmtewering #suncontrol #energiebesparing

CORONA UPDATE GLASFOLIE SUNCONTROL

Zonwering_17-03-2020

Corona Update Glasfolie Suncontrol

Zoals eerder reeds gemeld, hebben wij de nodige maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus te vertragen.

Vanaf deze week is onze showroom in ieder geval tot en met 3 april gesloten en ook de geplande Academy’s gaan in deze periode niet door.

 

Waar mogelijk werken onze adviseurs en overige kantoormedewerkers vanuit huis en uiteraard zijn al onze buitendienst medewerkers duidelijk geïnstrueerd om fysiek contact te vermijden en zich streng aan de richtlijnen van het RIVM te houden.

 

Wij zijn momenteel nog steeds goed telefonisch en per e-mail bereikbaar om de juiste adviezen en/of offertes te kunnen geven aan onze klanten. Ook uw bestellingen kunnen nog dezelfde dag verzonden worden.

Vooralsnog zijn ook onze installateurs nog druk bezig met de geplande montageklussen. Heeft u een project welke ingepland moet worden laat het ons dan snel weten! Graag zijn wij u van dienst.

 

Wij vragen uw begrip voor eventuele vertragingen en wellicht voor u vervelende maatregelen die wij hebben moeten nemen. Wij zijn echter van mening dat deze noodzakelijk zijn in deze verschrikkelijk nare periode.

Let op elkaar en wees lief voor elkaar!

 

Team Glasfolie Suncontrol 

HET MOOIE, WARME WEER IS IN AANTOCHT!

Het mooie, warme weer is in aantocht! Zonwerende Glasfolie biedt tot wel 84% warmtewering en filtert het scherpe zonlicht zonder dat onderhoud of bediening nodig is. Uiteraard met behoud van glashelder zicht naar buiten!

Zonwering_Skylight_04-03-2020

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan → https://suncontrol.nl/contact/offerte-formulier/

#glasfolie #suncontrol #warmtewering #zonwering #energiebesparing

BENT U AL KLAAR VOOR HET MOOIE WEER..?

Onze Glasfolie Suncontrol B.V. installateurs zijn ook dit jaar alweer druk bezig om de werkplekken van onze klanten voor te bereiden op het mooie warme zonnige weer wat er aan zal gaan komen! Bent u al klaar voor het mooie weer..? 

Zonwering_04-11-2019

#glasfolie #suncontrol #warmtewering #zonwering #energiebesparing