VEILIGHEIDS GLASFOLIE DIERENTUINEN

VEILIGHEIDS GLASFOLIE DIERENTUINEN

Om de veiligheid van zowel de dieren als de bezoekers te garanderen wordt bij dierentuinen de toepassing van Veiligheids Glasfolie geadviseerd. Bij eventuele breuk van het glas kunnen er door de aanwezigheid van de folie geen verwondingen ontstaan!

VEILIGHEIDS GLASFOLIE

ZONWERENDE GLASFOLIE VOOR PRODUCTIERUIMTEN

Wanneer medewerkers in productieruimten worden verblind door het scherpe zonlicht dan kan het de productiviteit negatief beïnvloeden wat uiteraard ook weer direct invloed heeft op uw omzet! Ook kunnen er zeer gevaarlijke situaties ontstaan; u moet er toch niet aan denken dat de heftruckchauffeur een andere medewerker over het hoofd ziet..?! Zonwerende Glasfolie is de ideale oplossing!

ZONWERENDE GLASFOLIE

ZONWERENDE GLASFOLIE

Het mooie, warme weer is in aantocht! Gemiddelde temperaturen stijgen al jaren. Voor u het weet stijgen de binnentemperaturen in uw bedrijf ook weer tot onaanvaardbare hoogte. Zonwerende Glasfolie is een uitstekende zonwering die in staat is tot maar liefst 84% van de zonnewarmte buiten te houden! (technische waarden bepaald door TNO). Vraag nu geheel vrijblijvend een advies op maat aan!

https://suncontrol.nl/producten/zonwerende-glasfolie/ 

GLASFOLIE ACADEMY

Glasfolie Suncontrol heeft een volledig eigen crew voor installatietrainingen en uitvoering beschikbaar. Op onze nieuwe locatie is een nieuwe super moderne Academy gerealiseerd waar we cursisten kunnen opleiden op diverse niveau’s. Door jarenlange ervaring in de Automotive Glasfolie industrie is er een geweldige theoretische kennis en praktijkervaring aanwezig. Alle trainingen zijn dan ook praktijkgericht, niet alleen een theoretisch verhaal. Ons doel is om u technische en praktijkkennis op te laten doen en alle handelingen te laten ondervinden. De trainingen van Glasfolie Suncontrol staan inmiddels bekend om hun doeltreffendheid en efficiëntie. De combinatie van vakkennis op theoretisch vlak met het praktische gedeelte zorgt ervoor dat de cursist de dag afsluit met veel kennis op ieder gebied en vanaf dan de juiste adviezen kan geven aan zijn klanten.

 

https://suncontrol.nl/glasfolie-academie/ 

SKYLIGHT GLASFOLIE; THE SKY IS THE LIMIT…

SKYLIGHT GLASFOLIE – Nog altijd zijn lichtstraten, skylights en lichtkappen een van de zwakste schakels in de klimaatbeheersing van gebouwen. Skylight Glasfolie zorgt direct voor een beter binnenklimaat! Onze adviseurs komen graag vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat. https://suncontrol.nl/contact/

LICHTSTRATEN/SKYLIGHTS

26 JANUARI GAAN WIJ VERHUIZEN!

Wij gaan verhuizen! Daarom zijn wij vrijdag 26 januari telefonisch helaas niet bereikbaar.

Vanaf maandag 29 januari staat ons team weer volledig voor u klaar vanaf ons nieuwe hoofdkantoor!

On nieuwe adres –> Netwerk 20, 1446 WK Purmerend

ANTI-CONDENS GLASFOLIE

ANTI-CONDENS GLASFOLIE – Om een goede werking te garanderen adviseren wij eerst met een sample op de bewuste ramen te testen. Na een succesvolle proef kunnen onze ervaren installateurs over het algemeen binnen twee weken het volledige project op deskundige wijze installeren. Na vele, vele jaren is deze klant eindelijk verlost van gecondenseerde ramen! Vraag nu direct meer informatie en/of een sample aan via INFO AANVRAGEN of bel ons op 0299-460445.