Over ons

2000x650_Glasfolie_Suncontrol_11052019_1_PhileasvanUrk

Over Glasfolie Suncontrol

Dé specialist in het oplossen van problemen met glas

Glasfolie Suncontrol is al bijna 30 jaar dé specialist in het oplossen van problemen met glas voor bedrijven en particulieren door de gehele Benelux. Wist u dat de nieuwste soorten Zonwerende Glasfolie nu nòg lichter zijn en nòg meer rendement bieden?!

Onze Glasfolie is TNO getest: tot maar liefst 84% warmtewering!

Glasfolie is er natuurlijk niet alleen voor Warmte- en Zonwering; maar bijvoorbeeld ook voor Energiebesparing, Veiligheid, UV vertraging, en tegen de Inkijk. U ziet het; Glasfolie Suncontrol lost problemen met glas altijd op.

Om u een idee te geven van alle mogelijke toepassingen verwijzen wij u graag naar onze Social Wall of onze Fotogalerie. Voor referenties in uw regio klik hier.

Wanneer er vragen zijn dan horen wij deze vanzelfsprekend graag van u! U kunt ons bereiken via onze online aanvraag formulieren, wij zullen dan direct contact met u opnemen.

Voor snel en persoonlijk advies kunt u ons ook altijd bellen op +31(0)299 460445 of e-mailen glasfolie@suncontrol.nl.

Glasfolie Suncontrol werkt met alleen eigen installateurs voor zowel bedrijven en instellingen als particulieren door de gehele Benelux.

Glasfolie Suncontrol bij Ondernemend Nederland RTL7
Bekijk hier de video.

 

 

installeren

Installateurs-Glasfolie

 


 

Sticker doos demofilm

IMG_2782

Academy_13-02-2019

 

Glasfolie Suncontrol Academy

Glasfolie Suncontrol is niet alleen leverancier, maar heeft al sinds 1995 een volledig eigen crew voor installatie-trainingen en uitvoering beschikbaar. Door jarenlange ervaring in zowel de Gebouwen als de Automotive Glasfolie industrie is er een geweldige theoretische kennis en praktijkervaring aanwezig.

Alle trainingen zijn dan ook praktijkgericht, niet alleen een theoretisch verhaal.

Ons doel is om u technische en praktijkkennis op te laten doen en alle handelingen te laten ondervinden. De trainingen van Glasfolie Suncontrol staan inmiddels bekend om hun doeltreffendheid en efficiëntie.

De combinatie van vakkennis op theoretisch vlak met het praktische gedeelte zorgt ervoor dat de cursist de dag afsluit met veel kennis op ieder gebied en vanaf dan de juiste adviezen kan geven aan zijn klanten.

Uiteraard kan de cursist ook na de training te allen tijde een beroep doen op het service centrum van Glasfolie Suncontrol; zowel commercieel als technisch!

De doelstelling van onze basis training is dan ook niet om u in deze eerste dag op te leiden als een volledig ervaren installateur/verwerker van Glasfolie. Dit vereist meer kennis en met name ervaring. Uiteraard verzorgen wij ook eventuele vervolgtrainingen.  

Op het hoofdkantoor van Glasfolie Suncontrol te Purmerend is een speciale trainingsruimte (Glasfolie Academy) ingericht om cursisten zo goed mogelijk te faciliteren. Onze trainingen zijn inmiddels erkend door SI’BON brancheorganisatie.

Inschrijven


Glasfolie Suncontrol Distribution

Vanzelfsprekend levert Glasfolie Suncontrol graag altijd inclusief montage. Maar ook voor alleen materiaal en/of tools kunt u bij ons terecht.

Via onze online shop kunt u 24/7 bestellingen plaatsen welke onder normale omstandigheden en mits op voorraad de volgende werkdag worden verzonden door heel Europa.

Dealers hebben een eigen dealer login waarmee zij te allen tijde gemakkelijk informatie kunnen terug vinden en uiteraard bestellingen kunnen plaatsen. Uiteraard kunnen dealers ook gebruik maken van ons service centrum en ons installatie-team.

Glasfolie Distribution

 

Kantoor suncontrol
Dozen Suncontrol 
Bussen Suncontrol


Wilt u ons beter leren kennen?

Bent u nieuwsgierig naar wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en wij informeren u over de mogelijkheden.

Contact opnemen

 

WORK IN PROGRESS

Work in Progress.. 
Lees meer

WANNEER PRIVACY GEWENST IS – PRIVACY GLASFOLIE

Wanneer privacy gewenst is dan helpen wij u graag; talloze mogelijkheden!
Lees meer

DE EERSTE TROPISCHE DAG VAN 2020 IS EEN FEIT

De eerste tropische dag van 2020 is een feit. Is het bij u ook zo warm..? Zonwerende Glasfolie scheelt vele, vele graden! Bij dit verzorgingstehuis waren de temperaturen de afgelopen jaren echt zorgelijk hoog met zelfs slachtoffers tot gevolg. Na installatie van Zonwerende Glasfolie zijn de temperaturen weer dragelijk en kunnen de bewoners ook weer […]
Lees meer

2020 WARMSTE ZOMER OOIT!

Wist u dat aankomende zomer de warmste ooit beloofd te worden..?! Bereid je met Zonwerende Glasfolie voor op de warmste zomer ooit.
Lees meer

EXTREEM WARM WEER IN AANTOCHT! BENT U GOED VOORBEREID..?

Een extreem warme week is in aantocht; bent u goed voorbereid..? Onze Zonwerende Glasfolie houdt tot maar liefst 84% van de warmte buiten en zorgt daardoor voor een aangenaam binnenklimaat! Vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan →https://suncontrol.nl/contact/offerte-formulier/
Lees meer

EXTRA GROTE VOORRAAD BIJ GLASFOLIE SUNCONTROL

In deze hectische tijd (en hoogseizoen!) beschikt Glasfolie Suncontrol B.V. over een extra grote voorraad. Zo kan ons installatie team alle projecten uitvoeren en kan onze distributie onverminderd alle orders direct uit voorraad leveren.
Lees meer

WARM WEER IS IN AANTOCHT – ZONWERENDE GLASFOLIE

Warm weer is in aantocht; bent u goed voorbereid..? Onze Zonwerende Glasfolie houdt tot maar liefst 84% van de warmte buiten en zorgt daardoor voor een aangenaam binnenklimaat! Vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan → https://suncontrol.nl/contact/offerte-formulier/
Lees meer

DIGI BLOCK GLASFOLIE

Geen nieuwsgierige blikken meer op beeldschermen! Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.
Lees meer

GLASFOLIE ACADEMY IS WEER GESTART!

Gisteren na lange tijd weer een training op maat mogen verzorgen in onze Glasfolie Academy voor Vorm & Letters BV. Ook geïnteresseerd in een training? https://suncontrol.nl/glasfolie-academie/
Lees meer

ZONWERENDE GLASFOLIE BIJ ZAANS MUSEUM

84% warmtewering 80% zonwering 99,9% uv wering GLASHELDER ZICHT!   
Lees meer