Over ons

2000x650_Glasfolie_Suncontrol_11052019_1_PhileasvanUrk

Over Glasfolie Suncontrol

Dé specialist in het oplossen van problemen met glas

Glasfolie Suncontrol is al bijna 30 jaar dé specialist in het oplossen van problemen met glas voor bedrijven en particulieren door de gehele Benelux. Wist u dat de nieuwste soorten Zonwerende Glasfolie nu nòg lichter zijn en nòg meer rendement bieden?!

Onze Glasfolie is TNO getest: tot maar liefst 84% warmtewering!

Glasfolie is er natuurlijk niet alleen voor Warmte- en Zonwering; maar bijvoorbeeld ook voor Energiebesparing, Veiligheid, UV vertraging, en tegen de Inkijk. U ziet het; Glasfolie Suncontrol lost problemen met glas altijd op.

Om u een idee te geven van alle mogelijke toepassingen verwijzen wij u graag naar onze Social Wall of onze Fotogalerie. Voor referenties in uw regio klik hier.

Wanneer er vragen zijn dan horen wij deze vanzelfsprekend graag van u! U kunt ons bereiken via onze online aanvraag formulieren, wij zullen dan direct contact met u opnemen.

Voor snel en persoonlijk advies kunt u ons ook altijd bellen op +31(0)299 460445 of e-mailen glasfolie@suncontrol.nl.

Glasfolie Suncontrol werkt met alleen eigen installateurs voor zowel bedrijven en instellingen als particulieren door de gehele Benelux.

Glasfolie Suncontrol bij Ondernemend Nederland RTL7
Bekijk hier de video.

 

 

installeren

Installateurs-Glasfolie

 


 

Sticker doos demofilm

IMG_2782

Academy_13-02-2019

 

Glasfolie Suncontrol Academy

Glasfolie Suncontrol is niet alleen leverancier, maar heeft al sinds 1995 een volledig eigen crew voor installatie-trainingen en uitvoering beschikbaar. Door jarenlange ervaring in zowel de Gebouwen als de Automotive Glasfolie industrie is er een geweldige theoretische kennis en praktijkervaring aanwezig.

Alle trainingen zijn dan ook praktijkgericht, niet alleen een theoretisch verhaal.

Ons doel is om u technische en praktijkkennis op te laten doen en alle handelingen te laten ondervinden. De trainingen van Glasfolie Suncontrol staan inmiddels bekend om hun doeltreffendheid en efficiëntie.

De combinatie van vakkennis op theoretisch vlak met het praktische gedeelte zorgt ervoor dat de cursist de dag afsluit met veel kennis op ieder gebied en vanaf dan de juiste adviezen kan geven aan zijn klanten.

Uiteraard kan de cursist ook na de training te allen tijde een beroep doen op het service centrum van Glasfolie Suncontrol; zowel commercieel als technisch!

De doelstelling van onze basis training is dan ook niet om u in deze eerste dag op te leiden als een volledig ervaren installateur/verwerker van Glasfolie. Dit vereist meer kennis en met name ervaring. Uiteraard verzorgen wij ook eventuele vervolgtrainingen.  

Op het hoofdkantoor van Glasfolie Suncontrol te Purmerend is een speciale trainingsruimte (Glasfolie Academy) ingericht om cursisten zo goed mogelijk te faciliteren. Onze trainingen zijn inmiddels erkend door SI’BON brancheorganisatie.


Glasfolie Suncontrol Distribution

Vanzelfsprekend levert Glasfolie Suncontrol graag altijd inclusief montage. Maar ook voor alleen materiaal en/of tools kunt u bij ons terecht.

Via onze online shop kunt u 24/7 bestellingen plaatsen welke onder normale omstandigheden en mits op voorraad de volgende werkdag worden verzonden door heel Europa.

Dealers hebben een eigen dealer login waarmee zij te allen tijde gemakkelijk informatie kunnen terug vinden en uiteraard bestellingen kunnen plaatsen. Uiteraard kunnen dealers ook gebruik maken van ons service centrum en ons installatie-team.

Glasfolie Distribution

 

Kantoor suncontrol
Dozen Suncontrol 
Bussen Suncontrol


Wilt u ons beter leren kennen?

Bent u nieuwsgierig naar wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en wij informeren u over de mogelijkheden.

Contact opnemen

 

GLASFOLIE SUNCONTROL DONDERDAG 23 JANUARI 2020 AANWEZIG BIJ SI’BON KICK-OFF MEETING

Zien wij u op de SI’BON Netwerk BV kick-off meeting aankomende donderdag?!   
Lees meer

CREËER UW EIGEN DESIGN GLASFOLIE

Privacy Design Glasfolie op maat. Creëer uw eigen Design Glasfolie! Vraag ons naar de mogelijkheden. https://suncontrol.nl/wp-content/uploads/2019/06/Glasfolie-Suncontrol-Design-Glasfolie.pdf
Lees meer

PRIVACY GLASFOLIE MET ZONWERENDE KWALITEITEN

Ook al is er vaak niets te verbergen, vaak is het toch belangrijk dat ongewenste en nieuwsgierige blikken worden geweerd. Privacy Glasfolie kan tevens met uitstekende warmtewerende en lichtfilterende kwaliteiten worden toegepast.   
Lees meer

PETER 25 JAAR IN DIENST BIJ GLASFOLIE SUNCONTROL

Lees meer

OPENINGSTIJDEN TIJDENS DE FEESTDAGEN

Lees meer

ANTI GRAFITTI GLASFOLIE – DE SLIMME VANDALISME BESCHERMING

De slimme vandalisme-bescherming: Anti-Graffiti Glasfolie! Glasfolie Suncontrol biedt nu de mogelijkheid om uw glas te beschermen tegen Graffiti en het zelfs betrekkelijk eenvoudig te verwijderen zonder sporen na te laten met anti-graffiti Glasfolie!  https://suncontrol.nl/producten/anti-graffiti-glasfolie/
Lees meer

ANTI CONDENS GLASFOLIE @ AMSTERDAM LIGHT FESTIVAL

Alle rondvaartboten van LOVERS zijn voorzien van Anti Condens Glasfolie voor een optimaal zicht tijdens Amsterdam Light Festival 
Lees meer

NIEUWE VACATURES OP WERKENBIJSUNCONTROL.NL

Glasfolie Suncontrol zoekt nieuwe collega’s!  http://www.werkenbijsuncontrol.nl
Lees meer

BLACK FRIDAY @ GLASOLIE SUNCONTROL STARTS TODAY!

Lees meer

HET SCHERPE ZONLICHT FILTEREN

Lees meer