Over ons

2000x650_Glasfolie_Suncontrol_11052019_1_PhileasvanUrk

Over Glasfolie Suncontrol

Dé specialist in het oplossen van problemen met glas

Glasfolie Suncontrol is al bijna 30 jaar dé specialist in het oplossen van problemen met glas voor bedrijven en particulieren door de gehele Benelux. Wist u dat de nieuwste soorten Zonwerende Glasfolie nu nòg lichter zijn en nòg meer rendement bieden?!

Onze Glasfolie is TNO getest: tot maar liefst 84% warmtewering!

Glasfolie is er natuurlijk niet alleen voor Warmte- en Zonwering; maar bijvoorbeeld ook voor Energiebesparing, Veiligheid, UV vertraging, en tegen de Inkijk. U ziet het; Glasfolie Suncontrol lost problemen met glas altijd op.

Om u een idee te geven van alle mogelijke toepassingen verwijzen wij u graag naar onze Social Wall of onze Fotogalerie. Voor referenties in uw regio klik hier.

Wanneer er vragen zijn dan horen wij deze vanzelfsprekend graag van u! U kunt ons bereiken via onze online aanvraag formulieren, wij zullen dan direct contact met u opnemen.

Voor snel en persoonlijk advies kunt u ons ook altijd bellen op +31(0)299 460445 of e-mailen glasfolie@suncontrol.nl.

Glasfolie Suncontrol werkt met alleen eigen installateurs voor zowel bedrijven en instellingen als particulieren door de gehele Benelux.

Glasfolie Suncontrol bij Ondernemend Nederland RTL7
Bekijk hier de video.

 

 

installeren

Installateurs-Glasfolie

 


 

Sticker doos demofilm

IMG_2782

Academy_13-02-2019

 

Glasfolie Suncontrol Academy

Glasfolie Suncontrol is niet alleen leverancier, maar heeft al sinds 1995 een volledig eigen crew voor installatie-trainingen en uitvoering beschikbaar. Door jarenlange ervaring in zowel de Gebouwen als de Automotive Glasfolie industrie is er een geweldige theoretische kennis en praktijkervaring aanwezig.

Alle trainingen zijn dan ook praktijkgericht, niet alleen een theoretisch verhaal.

Ons doel is om u technische en praktijkkennis op te laten doen en alle handelingen te laten ondervinden. De trainingen van Glasfolie Suncontrol staan inmiddels bekend om hun doeltreffendheid en efficiëntie.

De combinatie van vakkennis op theoretisch vlak met het praktische gedeelte zorgt ervoor dat de cursist de dag afsluit met veel kennis op ieder gebied en vanaf dan de juiste adviezen kan geven aan zijn klanten.

Uiteraard kan de cursist ook na de training te allen tijde een beroep doen op het service centrum van Glasfolie Suncontrol; zowel commercieel als technisch!

De doelstelling van onze basis training is dan ook niet om u in deze eerste dag op te leiden als een volledig ervaren installateur/verwerker van Glasfolie. Dit vereist meer kennis en met name ervaring. Uiteraard verzorgen wij ook eventuele vervolgtrainingen.  

Op het hoofdkantoor van Glasfolie Suncontrol te Purmerend is een speciale trainingsruimte (Glasfolie Academy) ingericht om cursisten zo goed mogelijk te faciliteren. Onze trainingen zijn inmiddels erkend door SI’BON brancheorganisatie.


Glasfolie Suncontrol Distribution

Vanzelfsprekend levert Glasfolie Suncontrol graag altijd inclusief montage. Maar ook voor alleen materiaal en/of tools kunt u bij ons terecht.

Via onze online shop kunt u 24/7 bestellingen plaatsen welke onder normale omstandigheden en mits op voorraad de volgende werkdag worden verzonden door heel Europa.

Dealers hebben een eigen dealer login waarmee zij te allen tijde gemakkelijk informatie kunnen terug vinden en uiteraard bestellingen kunnen plaatsen. Uiteraard kunnen dealers ook gebruik maken van ons service centrum en ons installatie-team.

Glasfolie Distribution

 

Kantoor suncontrol
Dozen Suncontrol 
Bussen Suncontrol


Wilt u ons beter leren kennen?

Bent u nieuwsgierig naar wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en wij informeren u over de mogelijkheden.

Contact opnemen

 

GLASFOLIE IS EEN ZEER BETAALBAAR PRODUCT

Glasfolie; dé oplossing tegen de warmte en licht. Tot 84% van de warmte buiten houden scheelt vele, vele graden! Glasfolie is een zeer betaalbaar product. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan → https://suncontrol.nl/contact/offerte-formulier/ Wanneer u nu al meer wilt weten over Glasfolie bel ons dan op 0299 – 460 445. #glasfolie #suncontrol #zonwering #zonwering #warmtewering
Lees meer

ANTI CONDENS GLASFOLIE BIJ AFC AJAX

Door condensvorming op de ramen konden de bezoekers van AFC Ajax op de Toekomst de wedstrijden niet altijd helemaal goed bekijken. Na een succesvolle test zijn nu alle ramen voorzien van Anti Condens Glasfolie. Hopelijk kunnen de bezoekers snel weer genieten van een mooi potje voetbal!
Lees meer

LAST VAN DE ZON OP UW (TIJDELIJKE) WERKPLEK?

Last van de zon op uw (tijdelijke) werkplek? Veel mensen ervaren momenteel op hun tijdelijke of reeds bestaande werkplek veel hinder van de zon. Bedrijven en particulieren benaderen ons om hun werkplekken en/of woonhuizen te voorzien van Zonwerende Glasfolie. Denk aan (tijdelijke) thuis werkplekken, kantoor gebouwen, productieruimten, scholen, sportaccommodaties of woonhuizen. Juist nu met de […]
Lees meer

CORONA UPDATE GLASFOLIE SUNCONTROL

Corona Update Glasfolie Suncontrol Zoals eerder reeds gemeld, hebben wij de nodige maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus te vertragen. Vanaf deze week is onze showroom in ieder geval tot en met 3 april gesloten en ook de geplande Academy’s gaan in deze periode niet door.   Waar mogelijk werken onze adviseurs en […]
Lees meer

INSTALLATEURS GLASFOLIE SUNCONTROL ONDANKS LASTIGERE WERKOMSTANDIGHEDEN VOLLE BAK DOOR!

Trots op onze Glasfolie Suncontrol B.V. installateurs die vooralsnog ondanks de soms lastigere werkomstandigheden toch volle bak doorgaan. Bent u al voorbereid op het mooie, warme weer?   
Lees meer

CORONA UPDATE – GLASFOLIE ACADEMY’S MAART 2020 GEANNULEERT.

Glasfolie Suncontrol B.V. annuleert alle Glasfolie Academy’s in de maand maart. Wij voelen ons helaas genoodzaakt om deze maatregel te nemen gezien de huidige situatie. Onze overige werkzaamheden, waaronder ook montage, zullen onverminderd doorgaan.
Lees meer

HET MOOIE, WARME WEER IS IN AANTOCHT!

Het mooie, warme weer is in aantocht! Zonwerende Glasfolie biedt tot wel 84% warmtewering en filtert het scherpe zonlicht zonder dat onderhoud of bediening nodig is. Uiteraard met behoud van glashelder zicht naar buiten! Vraag nu een vrijblijvende offerte aan → https://suncontrol.nl/contact/offerte-formulier/ #glasfolie #suncontrol #warmtewering #zonwering #energiebesparing
Lees meer

GEBOUWEN WORDEN ECHT VEEL MOOIER MET GLASFOLIE

Wij lossen problemen met glas altijd op; denk hierbij bijvoorbeeld aan Warmte- en Zonwering of Privacy… Maar vaak wordt een gebouw ook gewoon echt veel mooier met onze Glasfolie! Vraag vrijblijvend een offerte aan → https://suncontrol.nl/contact/offerte-formulier/
Lees meer

BENT U AL KLAAR VOOR HET MOOIE WEER..?

Onze Glasfolie Suncontrol B.V. installateurs zijn ook dit jaar alweer druk bezig om de werkplekken van onze klanten voor te bereiden op het mooie warme zonnige weer wat er aan zal gaan komen! Bent u al klaar voor het mooie weer..?  #glasfolie #suncontrol #warmtewering #zonwering #energiebesparing 
Lees meer

GLASFOLIE SUNCONTROL AMBASSADEUR SIGN+ AWARD 2020

Lees meer