Over ons

2000x650_Glasfolie_Suncontrol_11052019_1_PhileasvanUrk

Over Glasfolie Suncontrol

Dé specialist in het oplossen van problemen met glas

Glasfolie Suncontrol is al bijna 30 jaar dé specialist in het oplossen van problemen met glas voor bedrijven en particulieren door de gehele Benelux. Wist u dat de nieuwste soorten Zonwerende Glasfolie nu nòg lichter zijn en nòg meer rendement bieden?!

Onze Glasfolie is TNO getest: tot maar liefst 84% warmtewering!

Glasfolie is er natuurlijk niet alleen voor Warmte- en Zonwering; maar bijvoorbeeld ook voor Energiebesparing, Veiligheid, UV vertraging, en tegen de Inkijk. U ziet het; Glasfolie Suncontrol lost problemen met glas altijd op.

Om u een idee te geven van alle mogelijke toepassingen verwijzen wij u graag naar onze Social Wall of onze Fotogalerie. Voor referenties in uw regio klik hier.

Wanneer er vragen zijn dan horen wij deze vanzelfsprekend graag van u! U kunt ons bereiken via onze online aanvraag formulieren, wij zullen dan direct contact met u opnemen.

Voor snel en persoonlijk advies kunt u ons ook altijd bellen op +31(0)299 460445 of e-mailen glasfolie@suncontrol.nl.

Glasfolie Suncontrol werkt met alleen eigen installateurs voor zowel bedrijven en instellingen als particulieren door de gehele Benelux.

Glasfolie Suncontrol bij Ondernemend Nederland RTL7
Bekijk hier de video.

 

 

installeren

Installateurs-Glasfolie

 


 

Sticker doos demofilm

IMG_2782

Academy_13-02-2019

 

Glasfolie Suncontrol Academy

Glasfolie Suncontrol is niet alleen leverancier, maar heeft al sinds 1995 een volledig eigen crew voor installatie-trainingen en uitvoering beschikbaar. Door jarenlange ervaring in zowel de Gebouwen als de Automotive Glasfolie industrie is er een geweldige theoretische kennis en praktijkervaring aanwezig.

Alle trainingen zijn dan ook praktijkgericht, niet alleen een theoretisch verhaal.

Ons doel is om u technische en praktijkkennis op te laten doen en alle handelingen te laten ondervinden. De trainingen van Glasfolie Suncontrol staan inmiddels bekend om hun doeltreffendheid en efficiëntie.

De combinatie van vakkennis op theoretisch vlak met het praktische gedeelte zorgt ervoor dat de cursist de dag afsluit met veel kennis op ieder gebied en vanaf dan de juiste adviezen kan geven aan zijn klanten.

Uiteraard kan de cursist ook na de training te allen tijde een beroep doen op het service centrum van Glasfolie Suncontrol; zowel commercieel als technisch!

De doelstelling van onze basis training is dan ook niet om u in deze eerste dag op te leiden als een volledig ervaren installateur/verwerker van Glasfolie. Dit vereist meer kennis en met name ervaring. Uiteraard verzorgen wij ook eventuele vervolgtrainingen.  

Op het hoofdkantoor van Glasfolie Suncontrol te Purmerend is een speciale trainingsruimte (Glasfolie Academy) ingericht om cursisten zo goed mogelijk te faciliteren. Onze trainingen zijn inmiddels erkend door SI’BON brancheorganisatie.

Inschrijven


Glasfolie Suncontrol Distribution

Vanzelfsprekend levert Glasfolie Suncontrol graag altijd inclusief montage. Maar ook voor alleen materiaal en/of tools kunt u bij ons terecht.

Via onze online shop kunt u 24/7 bestellingen plaatsen welke onder normale omstandigheden en mits op voorraad de volgende werkdag worden verzonden door heel Europa.

Dealers hebben een eigen dealer login waarmee zij te allen tijde gemakkelijk informatie kunnen terug vinden en uiteraard bestellingen kunnen plaatsen. Uiteraard kunnen dealers ook gebruik maken van ons service centrum en ons installatie-team.

Glasfolie Distribution

 

Kantoor suncontrol
Dozen Suncontrol 
Bussen Suncontrol


Wilt u ons beter leren kennen?

Bent u nieuwsgierig naar wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en wij informeren u over de mogelijkheden.

Contact opnemen

 

ZONWERENDE GLASFOLIE – “…AND THE SUNLIGHT HURTS MY EYES…

“When I wake up in the morning, Love And the sunlight hurts my eyes..” ..
Lees meer

GLASFOLIE SUNCONTROL AMBASSADEUR SIGN+ AWARDS 2022

Heb jij al een mooi project aangeleverd? Projecten vanaf 1 juli 2020 mogen meedoen! 4 oktober 2022 worden de Sign+ Awards 2022 uitgereikt in Musis Arnhem. Glasfolie Suncontrol is wederom trots ambassadeur.
Lees meer

ZONWERENDE SKYLIGHT GLASFOLIE ZORGT VOOR EEN VEEL BETER BINNENKLIMAAT.

In veel productieruimten is het met hogere temperaturen bijna niet werkbaar. Veel te hoge temperaturen onder de lichtstraten zorgt in sommige gevallen zelfs voor productieverlies! zorgt een voor een veel beter binnenklimaat. Na installatie van onze folie scheelt het soms wel 12 graden!
Lees meer

DIGI BLOCK GLASFOLIE

Speciaal voor ruimten waar beeldschermen met gevoelige informatie niet gezien mogen worden ontwikkelde @glasfoliesuncontrol een transparante film welke de beeldschermen volledig “blokkeert” Mooie transparante binnenwanden en toch maximale privacy! ✨
Lees meer

8 JUNI 2022 GLASFOLIE ACADEMY

  8 juni 2022 hebben wij onze volgende Glasfolie training! We hebben nog enkele plekken vrij. Schrijf je nu in! https://www.suncontrol.nl/glasfolie-academie/
Lees meer

HET MOOIE, WARME WEER KOMT ER AAN. ZONWERENDE GLASFOLIE SCHEELT VELE, VELE GRADEN.

☀️ Het mooie, warme weer komt er aan! ☀️   Onze professionele installateurs zijn door heel het land druk met de installatie van Zonwerende Glasfolie.   Is het bij u ook snel te warm? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
Lees meer

TEMPERATUUR REDUCTIE MET ZONWERENDE GLASFOLIE

Wist u dat bij veel projecten wel 6 tot 8 graden temperatuur reductie realiseert? Onze collega’s adviseren u graag over de mogelijkheden!
Lees meer

BEZOEK ONS OP DE SIGN&PRINT EXPO 22-23-24 MAART 2022

Bezoek Glasfolie Suncontrol op de Sign & Print Expo op 22, 23 of 24 maart 2022🗓 Stand: H140 Uiteraard kunt u ook deze beurs weer een gratis “Glasfolie IJsje” van Multi IJs bij ons komen halen🍦😋 Registreren kan via deze link!
Lees meer

De ideale zon- en warmte werende oplossing nu de lente is begonnen!

Het is lente! ☀️😎 Zonwerende Glasfolie is de ideale Zon- en Warmtewerende oplossing voor elke woning en werkomgeving. ✅ TNO getest tot maar liefst 84% warmtewering ✅ Geen scherp zonlicht meer in de beeldschermen ✅ Snelle professionele uitvoering Wilt u snel voorbereid zijn op het mooie, warme weer? Vraag onze adviseurs dan nu om een […]
Lees meer

ZONOVERGOTEN WEEK; BENT U AL KLAAR VOOR HET MOOIE WEER?

Bent u al klaar voor het mooie warme weer?☀️ Onze adviseurs helpen u graag verder nu het zonnetje al vaker op de ramen en glas begin te schijnen. Neem contact op voor al uw vragen over glasfolie, zon- en warmte wering, uv-licht en energiebesparing!  
Lees meer