CORONA UPDATE GLASFOLIE SUNCONTROL

[ezcol_2third]

Corona Update Glasfolie Suncontrol

Zoals eerder reeds gemeld, hebben wij de nodige maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus te vertragen.

Vanaf deze week is onze showroom in ieder geval tot en met 3 april gesloten en ook de geplande Academy’s gaan in deze periode niet door.

Waar mogelijk werken onze adviseurs en overige kantoormedewerkers vanuit huis en uiteraard zijn al onze buitendienst medewerkers duidelijk geïnstrueerd om fysiek contact te vermijden en zich streng aan de richtlijnen van het RIVM te houden.

Wij zijn momenteel nog steeds goed telefonisch en per e-mail bereikbaar om de juiste adviezen en/of offertes te kunnen geven aan onze klanten. Ook uw bestellingen kunnen nog dezelfde dag verzonden worden.

Vooralsnog zijn ook onze installateurs nog druk bezig met de geplande montageklussen. Heeft u een project welke ingepland moet worden laat het ons dan snel weten! Graag zijn wij u van dienst.

Wij vragen uw begrip voor eventuele vertragingen en wellicht voor u vervelende maatregelen die wij hebben moeten nemen. Wij zijn echter van mening dat deze noodzakelijk zijn in deze verschrikkelijk nare periode.

Let op elkaar en wees lief voor elkaar!

Team Glasfolie Suncontrol 

[/ezcol_2third] [ezcol_1third_end]Zonwering_17-03-2020[/ezcol_1third_end]

Glasfolie bestellen?

Shop nu
  • Voor 12.00 besteld de volgende werkdag geleverd
  • Orders boven de €150,- worden gratis verzonden!

Bekijk ook